Jelenlegi hely

Címlap » Pályázatok

 

"Az év HR csapata - 2009" pályázat eredményei

A Bíráló bizottság az innovációs és a CSR témákban benyújtott pályázatok között nagyon sok hasonlóságot tapasztalt, mivel a CSR-os pályázatok rengeteg kreatív és eredeti innovatív elemet is tartalmaztak. Ezért a Bizottság úgy döntött, hogy a HR innováció és a CSR témákat együttesen értékeli. A pályázatok minősége, szakmaisága igazán kiváló volt, ezek összefoglaltak számos remek HR gyakorlatot.

A Szakmai Bíráló Bizottság 3 pályázatot díjazott "Az év HR csapata – 2009" címmel, és az Aranyhíd díjjal, melyek névsorban a következők:

CIB Bank:
A CIB bank pályázata igen jelentős terjedelemben mutatta be, hogy HR partnerség filozófiája hogyan hatja át a tevékenységek egészét. Professzionális színvonalú anyagként jellemezhető.

TELECOM:
A Telekom HR csapatáról tükröződik az üzletvezérelt társadalmi felelősségvállalás, amelyben jelentős mértékű aktivitás mutatkozik. A szándék, az akarat és a cselekvőképesség példaértékű.

Vodafone: 
Példaként állítható minden HR-es csapat elé az a kreativitás, amellyel a Vodafone pályázatában kezeli a CSR témakörét. A Vodafone is széleskörű, erős CSR programot dolgozott ki és működtet, amelynek középpontjában az ember áll.
Letölthető pályázati anyagaik:

CIB bank

TELEKOM

VODAFONE

További pályázatok:

Állami Autópálya Kezelő ZRT.

BAT

Commerzbank

Intercontinental

Jabil

MÁV Zrt.

MAM-Hungária Kft.

MTV

Nav N Go

TESCO