Jelenlegi hely

Címlap

Az Eseményszervezés.hu, a Frissdiplomás Kft. és az IVM-Bridge Kft. (a továbbiakban Szervezők) adatvédelmi nyilatkozata

A Szervezőknél az Ön adatainak kezelése a hatályos adatvédelmi törvény rendelkezéseinek maradéktalan betartásával történik.

Az alábbiakban eleget téve tájékoztatási kötelezettségünknek, összefoglaljuk adatvédelmi alapelveinket.

Az adatbázisunkban nyilvántartott adatait személyes találkozásunk során, vagy honlapunkon keresztül önkéntesen bocsátotta rendelkezésünkre. Tájékoztatjuk, hogy rendezvényeinken való részvételével hozzájárulását adja, hogy az ott készült kép- és hangfelvételeket, illetve a benyújtott szakmai anyagokat, pályázatokat is az Ön adataiként kezeljük.

Törekszünk arra, hogy nyilvántartásunkba csak szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges mértékben, és az Ön rendelkezéseinek megfelelően kerüljenek be a személyes adatai.

Az Ön adatait:

  • a Szervezők számítógépein tároljuk,
  • az adatok a Szervezők kezelésében vannak,
  • a Szervezők azokat harmadik félnek csak külön hozzájárulással adhatja ki,
  • kizárólag a Szervezők munkatársai használják őket feladataik ellátásához, az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, illetve az esetleges kérdések, észrevételek megválaszolásához.
     

Adatait az alábbi célokra használjuk fel:

  • tájékoztatók, ajánlatok küldése cégünk tevékenységéről,
  • meghívók, emlékeztetők küldése szakmai rendezvényeinkkel kapcsolatban,
  • képek, videók, szakmai anyagok, pályázatok kizárólag saját honlapon való megjelentetése.

Bárki kérésére ingyenes tájékoztatást adunk adatbázisunkban tárolt saját személyes adataival kapcsolatban, valamint az adatok tulajdonosainak lehetősége van kérni az adatok aktualizálását helyesbítését, illetve törlését, kivéve, ha arról más jogszabály ettől eltérően rendelkezik. Egyéb esetekben az adatokat visszavonásig a törvény által meghatározott módon tároljuk, kezeljük.

Ha további tájékoztatást igényel adatainak kezeléséről, azokat aktualizálni, helyesbíteni, vagy töröltetni szeretné, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon, postai úton. Az ehhez szükséges információkat az Elérhetőségeink menüpont alatt találja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Szervezők kezelésében levő www.hrbal.hu honlapról más cégek, szervezetek weboldalára is eljuthat. A Szervezők az azokon az oldalakon közölt adatok tartalmáért, helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért felelősséget nem vállal. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy tekintse meg az adott oldalt megjelentető cég, szervezet adatvédelmi politikáját.